top of page

Sett sammen din egen tapas

TpABrcelonA.jpg

Varm

  • Chili og sitron marinert kylling lår

  • Kyllingbiter i sur/søt saus

  • Vårrull med oksekjøtt og grønnsaker (Allergener: gluten)

  • Marinert kyllingkubber med barbeque saus

  • Spanske kjøttboller i tomatsaus

  • Råstekte poteter m/urter

  • Søtpotet stekt i olje

  • Chilipølser i chilisaus (sterk)

  • Kyllingpai med chili (allergener: gluten)

  • Lime/chili grillet scampi (allergener: skalldyr)

  • Gratinerte tortilla med taco kjøtt (hvete)

  • Bayer og sennep marinert lammebog (allergener: sennep)

KR399,- /pers (6 TAPAS )

KR 449,- /pers (8 TAPAS) 

KR 499,- /Pers (10 TAPAS) 

Kald

  • Hvitløksmariner scampi (skalldyr)

  • Seranoskinke i pannekake med philadelphia (hvete)

  • Tortilla med pesto marinert ørret (hvete, fisk)

  • Pesto marinerte poteter (pinnekjerner) 

  • Marinerte tomater på aioli (egg)

  • Marinerte reker med koriander (skalldyr)

  • Fransk potetsalat (sennep)

  • Saltpotet med pesto marinert ørret og egg (egg, pinnekjerne, fisk)

  • Marinerte sjampinjonger i hvitløk

  • Tunfisksalat på bruschetta (hvete, fisk)

  • Hvitløksmarinert lam med koriander 

  • Marinerte blåskjell (skalldyr)

  • Mozarella med tomat og pesto (pinnekjerner, melk)

  • Tomatsalat med basilikum og løk

  • Ferske grønne asparges med parmaskinke

  • Manchego spansk ost med ogen melon (melk)

  • Grønnsalat med masse friske garnityr 

  • Salat med Lime/chili grillet kamsjell (skalldyr)

  • Dadler rullet i bacon

bottom of page